Greet De Keyser wordt VS-correspondent voor VTM-Nieuws

vtmnieuwsgreetdekeyser.jpgGreet De Keyser wordt de nieuwe correspondent van VTM-Nieuws voor de Amerikaanse verkiezingen en voor breaking news uit de Verenigde Staten. Samen met VTM-Nieuws gezichten Elke Pattyn en Romina Van Camp vormt ze 'Team USA'. 

Greet De Keyser zal de volgende Amerikaanse presidentsverkiezingen vanuit Washington verslaan, die gepland staan op 8 november 2016. De debatten zijn al volop aan de gang, de nieuwe peilingen tonen aan dat de Republikeinse kandidaat Donald Trump zijn opmars voortzet en dat democrate Hillary Clinton licht terrein verliest.

Team USA

Met nog meer dan een jaar te gaan, wordt er nu al volop gestreden en dus zal Greet De Keyser, samen met Elke Pattyn en Romina Van Camp Team USA vormen. Samen volgen ze de Amerikaanse verkiezingen op de voet en brengen ze live verslag uit, Greet en Romina vanuit Amerika, Elke vanuit de VTM NIEUWS-studio. 

“Voor mij wordt het een heerlijk spannend jaar", zegt Greet. "Niet alleen omwille van de verkiezingen maar ook door het nieuwe team waarmee ik ga samenwerken. Ik kijk er naar uit om met de collega’s van VTM NIEUWS deze nieuwe presidentsverkiezingen van de Verenigde Staten helemaal te coveren tot er een nieuwe president in het Witte Huis wordt binnengereden." 

"Greet is de meest iconische nieuwscorrespondente van de voorbije 25 jaar. Zo interviewde zij als één van de eerste buitenlandse correspondenten onder andere George Bush en was ze er ook bij op 9/11", zegt Kris Hoflack, algemeen hoofdredacteur bij VTM-Nieuws. "Greet woonde en werkte sinds 2000 in Washington en versloeg eerder al de presidentsverkiezingen met 2000, 2004 en 2008. Zij is dus dé geknipte vrouw om voor VTM NIEUWS breaking news uit de States te brengen en de verkiezingen van 2016 op de voet te volgen.”

bron: persbericht VTM

De commentaren zijn gesloten.