Boulevard - Page 2

 • Véronique De Kock keert na meer dan twee jaar afwezigheid terug naar tv

  Véronique De Kock keert na meer dan twee jaar afwezigheid terug naar tv. Vanaf 1 oktober is ze, samen met Noa Neal, het schermgezicht van Fox, de ­veelbekeken Amerikaanse zender die nu ook in Vlaanderen wordt gelanceerd.

  VeroDK.jpg1 oktober, die dag mogen tv-liefhebbers – toch zij die klant zijn bij Telenet – aanstippen in hun agenda. Dan wordt ook in Vlaanderen Fox gelanceerd, de Amerikaanse omroep achter onder meer de veelbekeken programma’s American Idol, 24, Prison Break en Bones. De zender pakt bovendien uit met twee bekende Vlaamse ­gezichten met al wat ­kilometers op de teller: ­Véronique De Kock (38) en Noa Neal (29).

 • Dit is hij dan de nieuwe vriend van charmezanger Christoff

  07069ba4-5576-11e5-9496-845f0d78d8bf_web_scale_0.3275109_0.3275109__.jpgEen reünie van Liefde voor Muziek, zo leek het gisteren een beetje in Marbella. Kate Ryan postte een selfie op Twitter die ze nam op het strand van de Spaanse badplaats met daarop ook charmezanger Christoff, met wie ze dit voorjaar deelnam aan het succesvolle VTM-programma. Van andere deelnemers als Tom Helsen en Guy Swinnen geen spoor, maar Kate kreeg er wel Jef Lauwers voor in de plaats. Dat is de 25-jarige nieuwe vriend van Christoff, een ­ingenieur uit Duffel.

 • De VRT-netten zetten zich samen in voor #opdevlucht

  De vluchtelingencrisis grijpt iedereen aan. De VRT blijft als openbare omroep niet afzijdig, en wil over dit onderwerp alle Vlamingen goed informeren en bewust maken. Daarom slaan al de netten van VRT (radio, televisie en online) de handen in elkaar voor #opdevlucht.

  Op donderdag 10 september en in aanloop naar die dag zullen alle netten een eigen initiatief of programma in het teken van de vluchtelingencrisis lanceren. Met informatie, debat, getuigenissen en bovendien veel menselijke verhalen. We hebben ook oog voor alle hartverwarmende inspanningen van de vele initiatiefnemers.

  opdevlucht_1.jpgDit zal te zien en te volgen zijn in onder meer Van Gils en Gasten (Eén), De afspraak Ra,dio Gaga en Terzake (Canvas), de Ketnet-wrap en Karrewiet, de verschillende nieuws- en actuaprogramma’s van Radio 1, de regionale programma's en De madammen van Radio 2, Music for life (Studio Brussel), Planeet De Cock en Generation M (MNM), Espresso (Klara), Deredactie.be en een voor de gelegenheid opgericht webplatform. De ploegen achter al deze programma’s, zullen ondersteund worden door de knowhow van VRT Nieuws.