Boulevard - Page 3

 • Eva Daeleman gaat weer voor haar vertrouwde blonde coupe

  Nadat Eva Daeleman (25) haar blonde lokken zwart liet kleuren en daarmee de sociale media op stelten zette, heeft EvaD.jpgde MNM-dj opnieuw een blonde coupe.

  Bij haar afscheid als omroepster had Eva Daeleman al laten verstaan dat ze eindelijk eens voor een andere haarkleur kon kiezen en eind juli voegde ze de daad bij het woord met een donkere coupe. Maar om het nieuwe seizoen op MNM in te zetten en binnenkort haar boek 'Factor 25' voor te stellen, ging ze opnieuw voor blond. Studiogaste Tatyana beloy deelde een foto van de MNM-presentatrice op Instagram, maar ook op haar eigen profiel zien we opnieuw haar blonde kopje.

   

 • Vanavond start de Zoektocht naar de nieuwe K3

   

  k3zoektk3.jpgDat Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman ermee stoppen was al bekend. Maar K3 stopt niet. In een grote talentenjacht op tv worden drie nieuwe K3-meiden gezocht.

   

  Vanaf vanavond kan je de zoektocht zien op VTM en in Nederland op SBS6. In 2009 werd op een soortgelijke manier via K2 zoekt K3 een vervangster gezocht voor Kathleen Aerts, en dat werd toen uiteindelijk de Nederlandse Josje Huisman. Die talentenshow was een doorslaand succes, en voor herhaling vatbaar.

   

  Bij de basis

   

  K3 blijft dus bij de basis: kinderpop. De meidengroep groeit niet mee met de fans, maar zal de huidige bezetting vervangen door een ander (vermoedelijk jonger) trio waarmee de producers van Studio 100 jaren vooruit hopen te kunnen.77762-karen-kristel-en-josje-geven-k3-fakkel-door-aan-3-nieuwe-zangeressen-1051645.jpg

   


  Meer diversiteit

  Meer diversiteit in de nieuwe bezetting van K3 zou tof zijn. Een jongen als groepslid kan niet in het format. Nee, het moeten wel drie vrolijke meiden zijn, maar een dame met een getinte huidskleur kan heel leuk en verfrissend zijn.

   

  Daarmee zou K3 ook nog eens bredere doelgroepen aan zich kunnen binden. Het is natuurlijk geen must, maar dat geldt ook voor het idee dat K3 uit enkel blanke meiden zou moeten bestaan. Dat is ook geen vereiste. In een preview zagen we een auditant met blauwgroen punkhaar dus het gaat alle kant op.

   

  Studio 100-baas Gert Verhulst bevestigt: ‘Alles kan. Wij beoordelen puur op de kwaliteiten, op de zangkwaliteiten, op de K3-factor, en al de rest is bijkomstig. Is het meisje zwart, geel, rood, bruin, purper, dat maakt eigenlijk niet uit.’

   

  We gaan vanaf vanavond meebeleven hoe vernieuwend de nieuwe K3 wordt!
  K3 zoekt K3 zie je om 20.30 uur op zowel VTM als SBS6.

   

 • Familie-acteurs verwelkomen nieuw gezinslid

  vanderstukken.jpg‘Familie’-acteur Roel Vanderstukken is op woensdag 2 september 2015 voor de tweede keer papa geworden van een flinke zoon. Dat meldt VTM in een persbericht.

  MarianneDV.jpg‘Eindelijk ben je er! Welkom lieve Pippa’, zo kondigde de 36-jarige actrice de geboorte van haar derde dochter aan op Twitter. Bij het bericht hoorde ook een eerste foto van het kindje in zwart-wit. Marianne en Steve hebben samen al twee dochters: Lina en Ava.