Muziek

 • Gaat Josje straks solo?

  Nu de meiden van K3 uit elkaar zijn, lijkt het erop dat Josje Huisman van plan is om een solocarrière te starten.

   De zangeres vertelde onlangs, toen K3 nog niet gestopt was, hoe haar leven er zonder de meidengroep uit zou zien.josje.jpg

  "Ik weet niet voor hoe lang K3 nog doorgaat, maar stel je voor dat deze er niet meer zou zijn, hoop ik dat ik in m'n eigen band heb",  zo vertelt 77762-karen-kristel-en-josje-geven-k3-fakkel-door-aan-3-nieuwe-zangeressen-1051645.jpgJosje aan Valerio Zeno in het Nederlandse BNN-programma Valerio International.

  Josje, Kristel Verbeke en Karen Damen maakten op 18 maart bekend te stoppen met K3. Huisman werd daarna compleet door het slijk gehaald gehaald. "Dat doet erg pijn", zei ze toen over de geruchten dat zij K3 zou hebben opgeblazen.

 • Natalia: ‘Ik ben bang dat Vlaanderen mij beu wordt’

  Haar optreden met de Ladies of Soul in de Lotto Arena eind februari zal voorlopig het laatste wapenfeit blijven van Natalia, want ze is niet van plan dit voorjaar al met grootste nieuwe projecten uit te pakken. “Ik ben op mijn gemak nat.jpgaan mijn volgende album begonnen, maar wanneer dat uitkomt, is nog een groot vraagteken”, zegt ze. “Ik laat mij niet opjagen. Wel zou ik graag een nieuwe single uitbrengen in september of oktober.”

  Daar gaan de fans het voorlopig mee moeten doen. “Ik treed deze zomer ook niet op, neen. De vorige twee jaar was er een zomertour, maar dit jaar sla ik die zomerconcerten over. Ik ben bang dat de fans in Vlaanderen mij anders beu gaan worden. Ik heb nu behoefte om even te chillen, alles wat trager te doen. Wat niet wil zeggen dat ik minder hard ga werken, alleen moet het allemaal niet meer zo dringend en zo snel.”

  Natalia is na een jaar nog steeds erg gelukkig met haar Amerikaanse vriend Alexander Jackson die in Duitsland woont. Die relatie slorpt ook heel wat van haar tijd op. “Daarom is het goed dat ik nu mijn hoofd wat kan leegmaken, genieten van het leven, eens lekker kan gaan eten of op reis gaan. Zo kan ik me opladen voor de volgende creatieve ontploffing”, besluit ze lachend.