tv-magazine

  • Vernieuwd Joepie wordt maandblad

    Vanaf 29 april wordt Joepie een maandblad. Het wordt inhoudelijk en vormelijk in een compleet nieuw jasje gestoken. Het vernieuwde magazine focust nog meer op thema's voor tienermeisjes. Het leesgedrag van jongeren is volgens uitgeverij De Persgroep Publishing de jongste jaren grondig veranderd. "Ze willen het nieuws zo snel mogelijk onder ogen krijgen, maar enkel informeren volstaat niet meer. Jongeren willen ook geïnspireerd worden. De combinatie van de app en het volledig nieuwe maandblad moet ruimschoots aan die behoefte voldoen", luidt het.joepie.jpg

    De maandelijkse Joepie zal 100 bladzijden dik zijn, met dikke cover en in het hart van het blad een XL-poster op luxueus papier. De nieuwe Joepie ligt elke laatste woensdag van elke maand in de winkel en kost 3,99 euro.

    Jongens zijn in de minderheid bij Joepie. Daarom concentreert het maandblad zich op de thema's waar elk tienermeisje mee bezig is: "mode, beauty, body, life en love". Nog een wijziging: waar het weekblad Joepie zich richtte op het leven van de sterren, focust het maandblad op de lezeressen.

    Joepie heeft ook een app, die al 67.500 keer gedownload werd.